logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Horeca tafel samenstellen

Content Image 2

Bij het samenstellen van een interieur voor de horeca of bij het samenstellen van horeca terrasmeubilair vormen de tafels de basis voor het plan. Hiermee bepalen we de grove indeling van de ruimte en bekijken we hoe de zitplekken zich tot elkaar gaan verhouden. Desondanks wordt de horeca tafel vaak nog gezien als de underdog van het interieur, omdat er simpelweg veel meer mogelijkheden zijn als het aankomt op het zitmeubilair. Toch heeft de tafel de afgelopen jaren een grote inhaalslag gemaakt. Tegenwoordig is er voor iedere ruimte en interieurstijl de perfecte horeca tafel te vinden, omdat je het onderstel en het blad zelf kan samenstellen. Hierdoor kun je kiezen voor een neutrale en onopvallende tafel, maar ook voor een echte eyecatcher!
 

Bekijk onze Horeca Tafels

De products van Vervoort

Horeca tafel rond of vierkant

Binnen ons assortiment hebben we naast zelf samen te stellen tafels ook verschillende standaard tafels. Vaak kan er dan nog gekozen worden tussen diverse kleuren onderstel of een andere kleur tafelblad. Om de eenheid te bewaren en de basis rustig te houden is het verstandig om te kiezen voor één vorm. Ga dus voor enkel vierkante of juist alleen maar ronde horeca tafels. In onze showroom leggen onze vertegenwoordigers en interieurdesigners je uit wat er allemaal mogelijk is en wat het beste aansluit bij de sfeer die je voor ogen hebt. Benieuwd wat we voor jouw horecazaak kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kom langs onze showroom in Goirle!

Horeca Terrastafels: Diversiteit in Stijl en Comfort

Het terras van een horecagelegenheid is een dynamische plek waar het belang van goed meubilair niet onderschat mag worden. Horeca terrastafels spelen een sleutelrol in het creëren van een uitnodigende sfeer die comfort biedt aan alle gasten. Door te kiezen voor diversiteit in hoogtes en maten van de horeca terrastafels kan er tegemoetgekomen worden aan de verschillende behoeften van gasten. Het aanbieden van zowel hoge als normale tafelhoogtes zorgt ervoor dat iedereen, van kleine groepen tot grote gezelschappen, een plek vindt die bij hen past.

Daarnaast is het mixen en matchen van verschillende onderstellen en tafelbladen een effectieve manier om unieke horeca terrastafels te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Moderne materialen die weerbestendig zijn, zoals tafelbladen met een marmerlook, voegen een element van luxe toe en garanderen duurzaamheid. Ronde tafels blijven populair voor hun sociale karakter en flexibiliteit in zitarrangementen, waardoor ze uitnodigen tot interactie en comfort. Een doordachte selectie van horeca terrastafels kan zo niet alleen de stijl en sfeer van het terras verhogen, maar ook een gastvrije en comfortabele omgeving creëren die gasten aantrekt en behoudt.

Direct een afspraak
plannen?

phone-white.svg +31 (0)13 534 00 34

mail2.svg info@vervoort.nl

pin.svg Edisonstraat 3, 5051 DS, Goirle

Morgen Internet - Zorgeloos website