logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Leisure meubilair voor een tweede thuis

De vakantie is de ideale tijd om te ontspannen en onthaasten. Even terug naar de basis en alle reuring en prikkels naast je neer kunnen leggen. Daarvoor hoef je niet eens ver te reizen, want hier in Nederland zijn er genoeg fijne vakantiewoningen in de meest prachtige omgevingen te vinden. Hoe je je vakantie besteedt is voor iedereen anders, maar een prettig en sfeervol verblijf is voor niemand een overbodige luxe. Het is namelijk voor een korte periode een soort tijdelijk, tweede thuis. Mede door onze grote collectie leisure meubilair proberen we dat gevoel te creëren. De basis voor ieder leisure interieur is tijdloos en neutraal, zodat het een breed publiek aanspreekt.


Voor de grote en kleine vakantieparken

Al vele jaren verzorgen wij de inrichting voor verschillende woningen op menig vakantiepark. Dit kunnen parken zijn met tientallen woningen of grote vakantieparken met honderden woningen. Die woningen kunnen ruimte bieden voor vier personen, maar ook voor grote groepen tot soms wel zestien personen.
Als projectinrichter kijken wij verder dan alleen het leisure meubilair. Want de totale sfeer wordt niet enkel bepaald door het meubilair. Daarom nemen we de gehele inrichting in het interieurplan mee. Denk hierbij aan de vloertoepassingen, raam- en wandbekleding, accessoires en totale inventaris van een vakantiewoning. Op deze manier wordt alles geregeld door één vaste interieurpartner.


Leisure meubilair voor natuur- of strandhuisjes

Natuurlijk houdt niet iedereen van dezelfde interieurstijl, daarom proberen we het leisure meubilair neutraal en tijdloos te houden. Desalniettemin zorgen we er wel voor dat er iets te kiezen valt, door meerdere interieurstijlen uit te werken. Voor een Beach interieur combineren we natuurlijke materialen zoals rotan en bamboe met veel lichte, beige kleuren. En voor de Nature stijl gebruiken we veel hout meubilair , dat goed samen gaat met aardetinten. Op deze manier kun je een interieurstijl kiezen die bij je concept past zonder dat het andere gebruikers van je vakantiewoning afschrikt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vakantiewoning of -park? Neem dan contact met ons op.

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website