logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Kantoor meubilair, meer dan een bureau

De ontwikkelingen binnen het kantoor meubilair hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Een kantoorruimte inrichten met simpelweg bureaus en bijbehorende bureaustoelen voldoet niet meer. De inrichting van een kantoorruimte is bepalend voor een fijne werkomgeving waar werknemers zich gezond, veilig en thuis voelen. De omgeving moet inspireren en zorgen voor een goede concentratie. Daarvoor is een juiste balans nodig tussen open ruimte en privacy. De klassieke vergaderruimte wordt bijvoorbeeld steeds vaker vervangen door creatieve meeting points. Hierdoor zien we ook binnen de kantoorbranche steeds meer creatieve toepassingen ontstaan.


Flexibel kantoor meubilair

Wanneer je een kantoorbaan hebt, is het belangrijk om af en toe van je plek op te staan. Flexibel kantoor meubilair kan hiervoor de oplossing zijn.
Het beste voorbeeld hiervan is het zit-sta bureau, dat de gelegenheid biedt je bureau in hoogte te verstellen zodat je ook staand je werkzaamheden kunt uitvoeren. Maar met flexibel kantoor meubilair bedoelen we ook meubels die je multifunctioneel kunt inzetten. Bij een overleg kunnen zo de kantoor tafels snel aan elkaar geschoven worden. En voor individuele plekken kan er gebruikgemaakt worden van een gedeeltelijke scheidingswand in de vorm van een kast of groenbeleving. Zo zijn er talloze toepassingen binnen ons assortiment waardoor we jouw kantoor optimaal kunnen inrichten.


Diversiteit aan kantoor meubels

Door de ontwikkelingen binnen de kantoorbranche is ons assortiment in kantoor meubilair ook gegroeid met kantoor stoelen, kantoor fauteuils en kantoor banken. Met verschillende partners presenteren we in onze showroom in Goirle een grote diversiteit aan kantoorinrichting. Samen met ons team van interieurdesigners kijken we wat goed bij de identiteit van jullie organisatie past en hoe we de kantoorruimte het beste kunnen indelen. We streven ernaar om werkplekken te creëren die goed aansluiten bij de wensen van het volledige team. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie kantoorruimte? Neem dan contact met ons op.

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Veel gestelde vragen

FAQ Kantoor

Bij het inrichten van een kantoor is het belangrijk om in kaart te brengen welke vormen van werk er allemaal op de vloer worden uitgevoerd. Wordt er veel vergaderd? Wordt er over het algemeen veel individueel gewerkt of juist veel samengewerkt? Zijn de werkplekken flexibel? Staat concentratie centraal of moet de creativiteit van de werknemers worden aangewakkerd? Wanneer hier een goed beeld van geschetst is, kan er gekeken worden naar een juiste indeling en passend meubilair voor iedere werkvorm.

Voor het inrichten van een kantoor heb je voornamelijk veel input van de klant nodig. Input van de werknemers die in het kantoor gaan werken en met welk doel ze het kantoor gaan gebruiken. Daarnaast hebben we een recente plattegrond van de kantoorruimte nodig, zodat we de perfecte indeling kunnen creëren.

De kosten voor het inrichten van een kantoor zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) en het aantal werkplekken dat gerealiseerd moet worden. Bij kantoormeubilair adviseren we voornamelijk om voor kwaliteit te gaan, omdat het een (zit)plek is waar vele uren per dag gebruik van wordt gemaakt. Een ergonomische werkplek is daarom essentieel.

Morgen Internet - Zorgeloos website