logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Kantoor meubilair, meer dan een bureau

De ontwikkelingen binnen het kantoor meubilair hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Een kantoorruimte inrichten met simpelweg bureaus en bijbehorende bureaustoelen voldoet niet meer. De inrichting van een kantoorruimte is bepalend voor een fijne werkomgeving waar werknemers zich gezond, veilig en thuis voelen. De omgeving moet inspireren en zorgen voor een goede concentratie. Daarvoor is een juiste balans nodig tussen open ruimte en privacy. De klassieke vergaderruimte wordt bijvoorbeeld steeds vaker vervangen door creatieve meeting points. Hierdoor zien we ook binnen de kantoorbranche steeds meer creatieve toepassingen ontstaan.


Flexibel kantoor meubilair

Wanneer je een kantoorbaan hebt, is het belangrijk om af en toe van je plek op te staan. Flexibel kantoor meubilair kan hiervoor de oplossing zijn.
Het beste voorbeeld hiervan is het zit-sta bureau, dat de gelegenheid biedt je bureau in hoogte te verstellen zodat je ook staand je werkzaamheden kunt uitvoeren. Maar met flexibel kantoor meubilair bedoelen we ook meubels die je multifunctioneel kunt inzetten. Bij een overleg kunnen zo de kantoor tafels snel aan elkaar geschoven worden. En voor individuele plekken kan er gebruikgemaakt worden van een gedeeltelijke scheidingswand in de vorm van een kast of groenbeleving. Zo zijn er talloze toepassingen binnen ons assortiment waardoor we jouw kantoor optimaal kunnen inrichten.


Diversiteit aan kantoor meubels

Door de ontwikkelingen binnen de kantoorbranche is ons assortiment in kantoor meubilair ook gegroeid met kantoor stoelen, kantoor fauteuils en kantoor banken. Met verschillende partners presenteren we in onze showroom in Goirle een grote diversiteit aan kantoorinrichting. Samen met ons team van interieurdesigners kijken we wat goed bij de identiteit van jullie organisatie past en hoe we de kantoorruimte het beste kunnen indelen. We streven ernaar om werkplekken te creëren die goed aansluiten bij de wensen van het volledige team. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie kantoorruimte? Neem dan contact met ons op.

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Veel gestelde vragen

FAQ Kantoor

Bij het inrichten van een kantoor is het belangrijk om in kaart te brengen welke vormen van werk er allemaal op de vloer worden uitgevoerd. Wordt er veel vergaderd? Wordt er over het algemeen veel individueel gewerkt of juist veel samengewerkt? Zijn de werkplekken flexibel? Staat concentratie centraal of moet de creativiteit van de werknemers worden aangewakkerd? Wanneer hier een goed beeld van geschetst is, kan er gekeken worden naar een juiste indeling en passend meubilair voor iedere werkvorm.

Voor het inrichten van een kantoor heb je voornamelijk veel input van de klant nodig. Input van de werknemers die in het kantoor gaan werken en met welk doel ze het kantoor gaan gebruiken. Daarnaast hebben we een recente plattegrond van de kantoorruimte nodig, zodat we de perfecte indeling kunnen creëren.

De kosten voor het inrichten van een kantoor zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de ruimte(s) en het aantal werkplekken dat gerealiseerd moet worden. Bij kantoormeubilair adviseren we voornamelijk om voor kwaliteit te gaan, omdat het een (zit)plek is waar vele uren per dag gebruik van wordt gemaakt. Een ergonomische werkplek is daarom essentieel.

De inrichting van een kantoor hangt sterk af van het type kantoor en de branche waarin het actief is. Goed gekozen bureaustoelen en bureaus vormen vaak een solide basis. De behoefte aan een zorgvuldige overweging van de werkomgeving groeit, omdat deze aanzienlijk bijdraagt aan de productiviteit van medewerkers. Omdat werknemers niet allemaal dezelfde voorkeuren en behoeften hebben, kiezen veel kantoren voor diversiteit in hun meubilair. Dit uit zich bijvoorbeeld in het creëren van stille werkplekken voor geconcentreerd werk en ruimtes voor projectmatige samenwerking en groepswerk.

Bovendien wordt ingespeeld op de variërende eisen van medewerkers. Sommigen hebben behoefte aan voldoende opbergruimte, terwijl anderen juist op zoek zijn naar een inspirerende omgeving waar creatieve ideeën gedijen.

We constateren een toenemende overlap in het gebruik van branchegericht meubilair. Horecameubilair kan bijvoorbeeld dienst doen in het restaurant van een woonzorgcentrum of in een vergaderruimte van een kantoor. Toch vormen bureaus, bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels en archiefkasten nog steeds essentiële elementen bij de inrichting van een kantoor. Ben je juist op zoek naar een kantoorruimte die zich onderscheidt van de standaard? Dan kunnen we gezamenlijk creatieve interieuroplossingen voor je kantoor verkennen.

Bij de selectie van een vergadertafel is het van belang om eerst vast te stellen hoeveel personen er meestal aan vergaderingen deelnemen. Daarnaast moet de afmeting van de vergadertafel goed passen in de beschikbare ruimte. Het is mogelijk om vergadertafels slim in te richten, zodat ze flexibel kunnen worden opgesteld. Dit vergroot de multifunctionaliteit van de ruimte en maakt deze geschikt voor diverse doeleinden. Hierdoor kan dezelfde ruimte voor verschillende activiteiten worden benut.

Het beoordelen van de akoestiek in je kantoor kan relatief eenvoudig zijn wanneer je let op bepaalde signalen en gedragingen van medewerkers. Hier volgen enkele aanwijzingen die erop kunnen wijzen dat de akoestiek in je kantoor misschien slecht is. De ruimte galmt, mensen hebben moeite met elkaar verstaan, er is altijd een hoog geluidsniveau of mensen kunnen privégesprekken horen. Wanneer dit het geval is, kun je met enige zekerheid zeggen dat de akoestiek in de ruimte niet goed is.

Een kantoorruimte is een plek waar concentratie en efficiëntie centraal staan. Het is daarom belangrijk dat de ruimte dit bevordert. Een goede akoestiek is essentieel voor een fijne en productieve werkomgeving. Wanneer deze te wensen overlaat, zijn er verschillende manieren om dit op te lossen. Denk hierbij aan het gebruik van akoestische panelen, gordijnen, tapijten, planten, wandbekleding en geluidsabsorberend meubilair.

Morgen Internet - Zorgeloos website