logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Comfortabel onderwijs meubilair

Een prettige en veilige leeromgeving is voor scholieren het fundament om te ontdekken, te spelen, te leren en natuurlijk zich te ontwikkelen. Schoolmeubilair en sfeer is daarom een belangrijk onderdeel in het creëren van een dergelijke omgeving. Want comfortabele onderwijs meubilair zorgt ervoor dat leerlingen zich goed kunnen concentreren en minder snel afgeleid raken. Ergonomie is niet voor niks een belangrijk begrip binnen de onderwijssector. Naast ergonomie is het gebruik van kleur van groot belang Waar de ene kleur concentratieverhogend is, zorgt de andere kleur juist voor een creativiteitsboost. Een fijne sfeer in een leeromgeving is van de peuterspeelzaal tot aan de universiteit belangrijk, wat je ook aan het studeren of ontdekken bent.


Multifunctioneel onderwijs meubilair?

Het ontwikkelen en ontdekken gebeurt niet alleen in het klaslokaal, maar ook daarbuiten. In de aula of andere gemeenschappelijke ruimtes komen de sociale aspecten de hoek om kijken.


Vriendschappen worden gesloten, groepsopdrachten worden uitgevoerd en ruzies worden gesust. Maar een aula dient ook als een ruimte waar voorstellingen, lezingen of bijeenkomsten worden gehouden. Een multifunctionele ruimte waar het onderwijs meubilair op moet worden afgestemd. Denk hierbij aan stapelbare en lichtgewicht stoelen, opklapbare tafels en meubilair dat tegen een stootje kan. Omdat onderwijs meubilair intensief en langdurig wordt gebruikt, kijken we ook kritisch naar het duurzame aspect. Zodat zowel leerlingen, docenten als bestuur zo lang mogelijk gebruik kunnen maken van het meubilair.


Inspiratie in onderwijs meubilair

Om je zo goed mogelijk te adviseren, nodigen we je uit in onze showroom van 4000 vierkante meter in Goirle. Hier komen meerdere branches en stijlen samen zoals horeca-, zorg-, leisure-, retail-, en onderwijs meubilair. Aan de hand van jullie wensen en vragen stellen onze vertegenwoordigers en designers een interieurplan samen dat aan alle eisen voldoet!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie onderwijsinstelling? Neem dan contact met ons op.

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

Projecten in deze branche

Hieronder vindt u een impressie van onze projecten in deze branche.

Andere branches van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website