logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terrasmeubilair als verlengstuk

Zodra de eerste zonnestralen van het jaar zich over het terras bewegen, zijn de meeste Nederlanders er als de kippen bij. We gaan het terras op voor een kop koffie, een lekkere lunch of een koud biertje met een bitterbal. En dit kunnen we rustig een aantal uurtjes volhouden, mits we kunnen plaatsnemen op comfortabele terras meubels. Het terras met onder andere terras stoelen, terras tafels en terras fauteuils zijn een verlengstuk van je horecagelegenheid; het verbindt de binnenruimte met de buitenomgeving. Logischerwijs moet de stijl van de verschillende terras meubels goed op elkaar aansluiten. Door middel van heaters, vuurkorven of fleecedekens wordt er tegenwoordig ook in de koudere maanden plaatsgenomen op het verlengstuk van je horecagelegenheid.


Speelse mix van terrasmeubilair

Het terras is niet alleen een verlengstuk van je horecagelegenheid, maar ook een aandachtstrekker voor potentiële gasten. Door middel van het juiste terrasmeubilair kun je een uitnodigende sfeer creëren die bezoekers naar jouw terras trekt en niet naar dat van je buurman.


Door te kiezen voor een mix van verschillende zitgelegenheden creëer je speelsheid op je terras. Denk hierbij aan hoge krukken in combinatie met een bar of hoge tafels, terrasbanken met lounge stoelen en lange tafels voor een grote groep of meerdere kleine groepen. Terras meubilair kan heel uitgesproken zijn in kleur waardoor het meteen de aandacht trekt, maar door rustige kleuren en natuurlijke materialen te gebruiken creëer je juist weer een hele authentieke sfeer. In ons assortiment vind je een diversiteit aan terras meubels, zo kunnen wij voor iedere stijl een prachtig terras samenstellen.


Terrasmeubilair in vele smaken

Voor welke stijl terrasmeubilair je ook gaat, wij etaleren het in onze showroom in Goirle, vlakbij de Belgische grens. Onder het genot van een kop koffie, thee of een glaasje wijn, kun je bij ons lekker komen proefzitten op onze terras meubels. Onze vertegenwoordigers en interieur designers kijken graag met je mee om een perfecte indeling te maken voor je terras. Wat zijn de beste zichtlijnen? Is het terras overdekt of niet? Wat past het beste bij het binnen meubilair? We komen graag langs om alles in te meten en je te voorzien van het beste advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie terras? Neem dan contact met ons op.

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website