logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Retail meubilair
als versterking van je merk

In de retail branche zien we een verschuiving op het gebied van de winkelervaring. Het functioneel winkelen wordt steeds minder belangrijk en het belevingsgericht winkelen wint juist terrein. Niet alleen het product of de dienst die je aanbiedt, maar ook alle randzaken eromheen dragen bij aan het verkoopproces. Het juiste retail meubilair kan hier het verschil maken door goed te kijken naar kleuren en materialen die aansluiten bij de identiteit van het merk. Dit versterkt de merkbeleving en daarmee ook de winkelervaring. Op deze manier wordt het publiek meegenomen in het concept van jouw product of dienst.


Horeca- of retail meubilair?

Om de winkelervaring compleet te maken, kiezen veel retailers voor een eet- en drinkgelegenheid in hun winkel. Want hoe prettig is het als je tijdens het winkelen even een kop koffie kunt drinken of tussendoor kunt genieten van een heerlijke lunch. Op deze manier voorzien ze in de totale behoefte van het winkelend publiek.


Wij zorgen ervoor dat het meubilair voor een dergelijke gelegenheid naadloos aansluit bij de sfeer, product of dienst van de winkel. Door de vervaging tussen de horeca- en retail branche kunnen we onze grote collectie horeca meubilair ook inzetten als retail meubilair.


Inspiratie in retail meubilair

Op onze website vind je onze ruime collectie stoelen, fauteuils, krukken, tafels en meer. Maar we begrijpen maar al te goed dat het moeilijk is om op basis van een foto een beslissing te maken. Daarom kun je vijf dagen per week bij ons terecht in de showroom in Goirle. Onder het genot van een kop koffie of glas wijn kun je je laten adviseren door onze vertegenwoordigers en de hele dag proefzitten. Wij helpen je bij de juiste combinatie van retail meubilair dat aansluit bij de identiteit van jouw merk.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie winkelgelegenheid? Neem dan contact met ons op.

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

 

Projecten in deze branche

Hieronder vindt u een impressie van onze projecten in deze branche.

Andere branches van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website