logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Nieuwe kantoorinrichting door een projectinrichter

Zo pakken wij de projectinrichting van een kantoor aan!

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
arrow2.svg
arrow2.svg


De knoop is doorgehakt, jullie kantoor krijgt een metamorfose. Want op dit moment is jullie workspace niets meer dan simpelweg een paar bureau’s met stoelen. Er zit geen sfeer in, het is inspiratieloos en eigenlijk zou je veel meer variatie willen in werkplekken, zodat iedereen zo effectief mogelijk kan werken. Maar waar begin je dan? Wat is de beste indeling? En hoe combineer je effectiviteit met creativiteit en ontspanning? Ruimtes groot of klein, het inschakelen van een projectinrichter voor je kantoor is nooit onverstandig. We leggen hier uit waarom!
 

Laat de kantoorindeling aan de projectinrichter over

 

Als eerste is het belangrijkste om vast te stellen waar je werknemers behoefte aan hebben en hoe zij hun werk het beste doen? Grote kans dat niet iedereen gedijt bij dezelfde soort werkplek. De een is bijvoorbeeld sneller afgeleid dan de ander en heeft dus behoefte aan een ‘stilte’ werkplek. Maar de ander vindt de ‘werkgeluiden’ op de achtergrond juist niet storend en kan zich er prima voor afsluiten. Een projectinrichter weet op een creatieve manier verschillende soorten werkplekken naadloos met elkaar te combineren. Door een fijne afwisseling te creëren met compacte ‘stilte’ werkplekken en de open ruimtes te gebruiken voor werkplekken waar overleg en samenwerken meer centraal staat.


Duurzame projectinrichting

 

Wanneer je investeert in een nieuwe kantoorinrichting dan wil je natuurlijk dat deze lang meegaat. Maar je wil ook dat deze nog lang voldoet aan de laatste trends en bij je bedrijf past. Een projectinrichter houdt met al deze aspecten rekening. We kiezen voor duurzaam meubilair dt een leven lang mee kan gaan in zowel onderhoud als in stijl. Daarom kijken we kritisch naar de identiteit van het bedrijf en hoe we deze door kunnen vertalen naar het interieur. Maar we nemen ook de duurzaamheid van je lichaam onder de loep, want een ergonomisch bureau en bijbehorende stoel is tegenwoordig een must voor iedere kantoormedewerker. Met de jarenlange ervaring als projectinrichter weten wij precies hoe wij een dergelijk project aan moeten vliegen en dit helemaal op jullie specifieke bedrijf wordt afgestemd.

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website