logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Horeca inrichting aanpakken? Met deze trends zit je goed!

Horeca inrichting aanpakken? Met deze trends zit je goed! 

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
Article Image 3
arrow2.svg
arrow2.svg


Ieder jaar of misschien zelfs wel ieder seizoen passeren weer nieuwe interieur trends de revue. Gaan we voor licht of toch een donker interieur? Veel ton sur ton of juist tegengestelde kleuren? Ronde vormen of toch een recht en strak lijnenspel? Ook wanneer je je moet gaan buigen over de horeca inrichting, is het samenstellen van een duurzaam interieur een hele opgave. In het steeds veranderende interieur landschap, zijn er toch een aantal trends die blijven aanhouden en naar verwachting niet snel verdwijnen. Wij nemen je mee in de keuzes en welke afwegingen je het beste kunt maken in je stijlkeuzes.
 

Horeca interieur; minimalistisch of eclectisch?

 

Met het creëren van een horeca inrichting kun je kiezen voor extremere stijlen. Want in tegenstelling tot je eigen huis, zit je in een horecagelegenheid hooguit een aantal uur. Even ontsnappen in een ‘andere wereld’ is juist iets wat gasten zoeken in een horecagelegenheid. Wat betreft een horeca interieur zijn er twee stijlen die op dit moment een graag geziene gast zijn. Aan de ene kant hebben we de uitbundige eclectisch interieurstijl, deze stijl wordt gekenmerkt door een verzameling van bonte kleuren en materialen. Botanische of paradijsachtige concepten met veel groenbeleving afgewisseld met natuurlijk materialen zoals hout of rotan.

Aan de andere kant van het spectrum zien we een meer ingetogen stijl, die zich laat kenmerken door ronde vormen, ton sur ton kleurstellingen en natuurlijk materialen zoals hout, steen en aardse stoffen.De minimalistische interieurstijl stampt af van het designprincipe; less is more. Waar ieder extra meubilair item een functie moet hebben en niet zomaar een leuk accessoire.
 

Interieur Horecazaak, blijf authentiek

 

Welke interieurstijl je voorkeur ook heeft, het voornaamste is dat het interieur authentiek is! Dat het een aanvulling en versterking is op jouw unieke horecaconcept. Hiermee geef je gasten een totale beleving en wanen ze zich even in andere omgeving. Zelf aan de slag met jouw horeca inrichting? Wij adviseren graag in het ontwerp van authentieke interieurstijl die bij jouw horecazaak aansluit.

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website