logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Meet Loulou; onze nieuwe modulaire bank!

Loulou; de modulaire bank

Article Image 0
Article Image 1
arrow2.svg
arrow2.svgASSORTIMENT UITBREIDING

 

Meubilair en interieur zijn net zo trendgevoelig als mode; one day you’re in and the next day you’re out! Daarom kijken wij altijd met een kritisch oog naar ons assortiment, zodat we een hedendaags en gevarieerd scala aan meubilair kunnen aanbieden. Vandaag laten we je kennis maken met onze nieuwe aanwinst; Loulou!


 

MODULAIR & MODERN

 

Loulou is een moderne, modulaire bank. De elementen zijn als het ware opgedeeld in blokken, blokken met afgeronde hoeken. Dat maakt de Loulou een toegankelijke en licht ogende bank. Door de vele stofmogelijkheden kan deze bank in menig interieur worden toegepast, zonder dat deze teveel in het oog springt.

Met de vijf verschillende elementen die Loulou rijk is, zijn er veel mogelijkheden om de bank samen te stellen. Er zijn twee zitelementen met rugleuning, een van 75 cm breed en een van 125 cm breed. Daarnaast zijn er twee hockers met dezelfde maatvoering. En om fijne hoeken te creëren is er ook een armelement. Daarmee kan een romantische loveseat worden samengesteld of juist een ruim opgezette hoekbank, alles is mogelijk. De vijf elementen hebben allemaal een comfortabele, stevige zit. Dat maakt Loulou ook zeer interessant voor de kantoorbranche, waar een actieve zit gewenst is.


Wil je meer informatie over deze bank? Wij helpen je graag verder!

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website