logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Botanische sferen bij Tantelouise Hoogerwaard

Botanische sferen bij Tantelouise Hoogerwaard

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
Article Image 3
Article Image 4
arrow2.svg
arrow2.svgHet nieuwe verpleeghuis van zorgorganisatie Tantelouise, genaamd "Hoogerwaard," opent binnenkort zijn deuren in het charmante Brabantse dorpje Hoogerheide. Deze moderne faciliteit is ontworpen om 141 woonplekken te bieden voor mensen met dementie en somatische aandoeningen. In samenwerking met Vervoort Meubelen, is het volledige pand voorzien van meubilair en accessoires, waardoor elke ruimte een warme en gastvrije uitstraling krijgt. De prachtige 3D visualisaties geven alvast een eerste indruk van het toekomstige eindresultaat. In januari 2024 zullen de bewoners hun nieuwe woonplek betreden.


 

Botanisch chique

 

Een van de meest opvallende kenmerken van Hoogerwaard is de brasserie. Deze ruimte wordt straks gekenmerkt door een harmonieus kleurenpalet van licht roze en zacht groen, met diepe rode en groene accenten. Messing details en accessoires voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de overvloed aan groen in de omgeving de ruimte tot leven brengt. Het geheel wordt gecomplementeerd door subtiele bloemmotieven, waardoor de brasserie een botanisch-chique sfeer krijgt. Deze inrichting belooft een gezellige en uitnodigende plek te worden waar bewoners en hun families kunnen genieten van maaltijden en sociale interactie.


Woon- en bewonerskamers

 

De woonkamers in Hoogerwaard zijn zo ontworpen dat zowel de bewoners als het personeel zich op het gemakt voelen. Er zijn in het totaal 17 woonkamers in vier variaties, deze hebben een uniek kleurenthema: groen, oker, oud roze en petrol. Deze kleuren dragen bij aan de persoonlijke en huiselijke ambiance, waar bewoners kunnen ontspannen, sociale interactie kunnen hebben en zich op hun gemak kunnen voelen. De 141 bewonerskamers zijn zorgvuldig ontworpen met oog voor functionaliteit en comfort. Elke kamer is uitgerust met een tafeltje en twee stoelen, waardoor bewoners de ruimte hebben om te bezoek te ontvangen of een boekje te lezen. Bovendien is er een maatwerk wandkast geïnstalleerd waarin de tv kan worden geplaatst, en waar persoonlijke spulletjes kunnen worden opgeborgen. Dit zorgt ervoor dat bewoners zich omringd voelen door hun eigen vertrouwde spullen, waardoor een gevoel van thuis wordt gecreëerd. •

Morgen Internet - Zorgeloos website