logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Trendy project meubilair volgens de laatste (duurzame ) trends

Trendy project meubilair volgens de laatste (duurzame ) trends

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
arrow2.svg
arrow2.svg


Interieurtrends zijn soms zo veranderlijk als het weer. Daarom gaan we bij project inrichting altijd op zoek naar trends die langer meegaan. Want ieder jaar een nieuw interieur aanschaffen dat voldoet aan de laatste trends is een duur grapje. Liever zoeken we naar een combinatie van project meubilair dat de ruimte toekomstbestendig maakt en dat het interieur nog een leven mee kan. Met deze duurzame trends op het gebied van project meubilair zit je nooit verkeerd.
 

Circulair project meubilair

 

De eerste duurzame trend ligt ietwat voor de hand, maar mag zeker niet vergeten worden. Circulair project meubilair is inmiddels niet meer weg te denken uit onze samenleving. Juist binnen de projectinrichting is het steeds vaker een vereiste om circulair meubilair op te nemen in het interieur. Bedrijven voelen namelijk steeds meer de urgentie om ook hun steentje bij te dragen aan het milieu en waarom zou je dat niet binnen je interieur doen? Traditioneel project meubilair maakt vaak gebruik van materialen zoals kunststof en gelamineerd hout, die vaak op niet duurzame wijze worden gewonnen. Gelukkig zien we nu een verschuiving naar duurzamere alternatieven. Zo worden FSC-gecertificeerd hout, bamboe en gerecycled plastic steeds vaker gebruikt om meubilair te ontwikkelen.


Binnen- buiten project meubilair

 

Het behoud en belang van de natuur staat steeds meer in het middelpunt. We gaan de natuur meer waarderen en voegen steeds vaker natuurlijke materialen aan ons interieur toe. Zo vervaagt de grens tussen de binnen- en buitenruimte steeds meer. Dit is onder andere te realiseren door project meubilair in te zetten dat geschikt is voor zowel binnen als buiten. Materialen zoals hout, bamboe worden naar binnen verplaatst en gestoffeerd meubilair, dat waterbestendig is, wordt naar buiten geplaatst. Daarnaast zien we dat groenbeleving een groot onderdeel wordt van een interieur. De kleur groen zorgt niet alleen voor rust en balans, maar kan ook zorgen voor een natuurlijke scheiding in de ruimte.


Multifunctioneel project meubilair

 

Daarnaast zien we dat ruimtes niet meer voor één doeleinde worden gebruikt. Leisure en werk worden steeds vaker met elkaar gemixt, waardoor een bedrijfsrestaurant bijvoorbeeld ook kan dienen als overleg- of werkplek. Multifunctioneel project meubilair biedt een innovatieve en praktische oplossing voor de steeds veranderende behoeften van moderne ruimtes. Het stelt gebruikers in staat om hun omgeving aan te passen aan verschillende functies en activiteiten, waardoor de efficiëntie en flexibiliteit van de ruimte worden vergroot. Denk hierbij aan stapelbaar meubilair of meubilair dat makkelijk te verplaatsen is door geïntegreerde wieltjes. Of een grote zithoek waar men kan ontspannen, maar waar ook een informeel overleg kan plaatsvinden. Kunnen wij je helpen of adviseren met het inzetten van het juiste project meubilair? Neem contact met ons op en kom langs in onze showroom.

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website