logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Vakantieresort Serena Bay - Kaapverdië; Sal

Vakantieresort Serena Bay – Kaapverdië – Sal

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
Article Image 3
Article Image 4
Article Image 5
arrow2.svg
arrow2.svg


Op het zonovergoten eiland Sal, een van de betoverende Kaapverdische eilanden, verrijst momenteel een uitgestrekt en prachtig nieuw vakantieparadijs genaamd Serena Bay. Met zijn parelwitte stranden en het azuurblauwe water van de oceaan aan je voeten, belooft dit dé bestemming te worden voor vakantieplezier het hele jaar door. Serena Bay zal voorzien zijn van sport- en wellnessfaciliteiten, een winkelcentrum en een ruime jachthaven. En wij hebben het voorrecht om onze expertise in te zetten voor dit luxeuze vakantieresort.

 

Beach villa's & houses

 

Serena Bay zal bestaan uit vijf verschillende secties, elk met een eigen assortiment accommodaties. In het hart van het resort bevinden zich de Tower Apartments met maar liefst 900 studio-appartementen. Aan de linkerzijde tref je de 777 luxueuze suites en aan de onderkant bevinden zich de luxury apartments. Elk van deze drie secties beschikt over meerdere zwembaden en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. Aan de rechterkant van het resort worden de 292 beach houses en 80 beach villa's gepositioneerd. Deze accommodaties bieden nog meer privacy en natuurlijk extra ruimte. De houses delen de vele zwembaden die het resort rijk is, terwijl de villa's elk een eigen privézwembad hebben.


Sfeervol & Trendy interieur

 

Zowel de beach houses, de beach villa's, de suites en alle horecagelegenheden zullen door ons worden voorzien van een sfeervol en trendy interieur, waar eenvoud, rust en harmonie centraal staan. Deze sfeer zorgt ervoor dat je de dagelijkse sleur even kunt vergeten en terug kunt keren naar de basis, precies wat je nodig hebt tijdens een vakantie. Het moderne interieur straalt ruimte en openheid uit, met een palet van zachte tinten tot warm terracotta. We passen ook een ton-sur-ton kleurenschema toe om een rustige en prikkelarme omgeving te creëren, zonder overtollige accessoires of opvallende kleuren. We keren terug naar de basis om zowel binnen als buiten harmonie te vinden.•

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website