logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Showroom verbouwing

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
arrow2.svg
arrow2.svg

Door de coronacrisis werden we meer dan ooit geconfronteerd met het interieur van ons eigen huis. En dus gingen we massaal naar de bouwmarkten om te klussen. Maar ook op de werkvloer werd er kritisch gekeken naar de omgeving. Ook bij ons begon het klusvirus toe te slaan. Al langere tijd lagen er plannen op de plank om de ietwat gedateerde showroom een heuse metamorfose te geven. Maar grote interne verbouwingen laten zich lastig plannen.

RESTYLING VAN DE SHOWROOM

Onder andere de coronacrisis gaf het bedrijf de tijd om deze plannen af te stoffen en weer kritisch naar de showroom te kijken. Er zijn prachtige 3D beelden en moodboards gemaakt, waar het hele Vervoort team enthousiast van werd. Het gehele plafond, de kozijnen en de binnen- en buitenmuren zijn geschilderd. De vloer is verwijderd en vervangen door gevlinderd beton. En er zijn nieuwe, ruimere werkplekken gecreëerd voor de Studio (de ontwerp en styling afdeling).
Maar dit is nog niet alles. Want nog steeds is onze showroom bij vlagen één grote bouwput, door het gehele pand wordt er getimmerd, geschilderd en gezaagd. Maar met gepaste trots kunnen we een sneak peek van de eerste ‘complete’ ruimte geven. De nieuwe bar is voorzien van een grote koffiemachine, een frituur en een DJ booth. Helemaal klaar voor wanneer de corona de wereld niet meer in bedwang heeft.

VOORLOPIG NOG IN DE STEIGERS

Voorlopig blijven we in Goirle nog wel even tussen de steigers zitten. De ingang van het pand krijgt een compleet nieuwe uitstraling. De entree wordt uitgebouwd en vergroot en de receptie krijgt ook een flinke update, waardoor het ontvangst een stuk imposanter wordt. De horeca ondernemer kan straks zijn hart ophalen in de nieuwe showroom van Vervoort, want de hedendaagse interieurstijlen worden goed geëtaleerd.

OPEN OP AFSPRAAK

Zoals iedereen weet laat een grote verbouwing zich niet alleen moeilijk plannen, deze lopen ook met enige regelmaat uit. Maar wanneer de gehele metamorfose is voltooid, is natuurlijk iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Ben je ondertussen nog opzoek naar horecameubilair? Geen nood, we zijn gewoon nog steeds open op afspraak.

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website