logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Namastay in bed

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
Article Image 3
Article Image 4
Article Image 5
Article Image 6
arrow2.svg
arrow2.svg

LUXE EN GEBORGENHEID

Naast veel horeca-, zorg- en leisure projecten, ontwerpen wij ook menig hotelsuite. Net als bij de andere sectoren staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Maar daarnaast moet geborgenheid en luxe ook centraal staan. Wanneer je als gast ergens overnacht wil je het warme, geborgen gevoel van thuis voelen. Maar ook ontsnappen aan de alledaagse sleur en je laten prikkelen door een nieuwe, luxe omgeving. 

COMFORT SUITE

Een tweedeling die wij, door onze ruime ervaring in de interieursector, maar al te goed begrijpen. Wij willen suites ontwerpen die ervoor zorgen dat gasten eigenlijk niet meer weg willen. Voor dit project hebben we drie kamers ontworpen met verschillende doeleinden. Voor de comfort suite is gekozen voor lichte kleuren met groene kleuraccenten, zo blijft de suite ruim ogen. Er is een multifunctioneel meubel ontworpen waar een bureau in is geïntegreerd, een koffiezetapparaat en waar kleding kan worden opgeborgen.

FAMILY SUITE

Vanuit de opdrachtgever kwam de vraag om ook een familiekamer te ontwerpen. De relatief kleine ruimte is optimaal benut door een stapelbed te plaatsen. Hierdoor is het toch mogelijk om een hele familie in het hotel te laten overnachten. De uitgesproken kleuren en materialen die voor deze kamer zijn gebruikt, zal ook de jongere gasten prikkelen en enthousiasmeren. Ook hier is een maatwerk meubel geplaatst waar de TV en het koffiezetapparaat in geplaatst is.
 

MASTERSUITE

De mastersuite is de ruimste en meest luxe kamer van het hotel. Een groot kingsize bed met aan weerszijde subtiele hanglampen. Door de gehele suite ligt een lichte visgraatvloer en een antraciet gemêleerd tapijt. Twee chaise longue in het voorste gedeelte van de ruimte, zorgen voor extra zitmogelijkheid. Ook hier is een wandmeubel gecreëerd met een ronde spiegel van twee diameter.
 
Als je het ons vraagt alle drie kamers die uniek zijn op hun eigen manier, maar alle drie sfeer uitstralen.

Morgen Internet - Zorgeloos website