logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Meet Jane; onze retro stoel!

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
Article Image 3
arrow2.svg
arrow2.svg

ASSORTIMENT UITBREIDING

 

Net als in de modebranche is ook de interieurbranche altijd onderhevig aan trends. ‘One day you’re in and the next day you’re out.’ Daarom vinden wij het belangrijk om altijd met een kritisch oog naar onze eigen collectie te kijken. Wat missen we? Sluit ons assortiment nog aan bij de huidige trends? En van welke items kunnen we beter afscheid nemen? De Jane collectie is wat ons betreft een echte aanwinst voor ons ruime assortiment. Wij vertellen je graag waarom deze stoelen in geen enkel interieur zouden misstaan. 


 

RETRO VIBES

De Jane serie bestaat uit een stoel, fauteuil en een kruk, met allemaal verschillende toepassingen en opties. Hierdoor kan er altijd wel een Jane worden toegepast in de meest uiteenlopende interieurstijlen. Een ding heeft de complete serie gemeen, alle items worden gekenmerkt door een retro uitstraling. Wat niet verwonderlijk is, want het ontwerp komt uit de jaren ’60. Ook vandaag de dag valt het ontwerp uit die tijd nog steeds goed in de smaak. Het frame kent veel zachte en organische vormen, waardoor de stoelen een lichte en elegante uitstraling krijgen.


CHOOSE YOUR JANE

Deze stoelenserie kent vele opties. Zo is het mogelijk om van de stoel en kruk alleen de zitting te stofferen. Of de stoel helemaal niet te stofferen. Dit geeft een minimalistisch en stoerder effect aan de Jane. Maar voor welke optie je ook kiest, de Jane blijft met en zonder stoffering even comfortabel!

De subtiele, gouden accenten geven de serie een luxueuze uitstraling. Deze zijn toe te passen bij de voetsport, onderaan de poten en bij de fauteuil kan er gekozen worden voor een messing of zwart metalen frame. Door de vele mogelijkheden is de Jane serie bijna een kameleon. De stoel blijft zich aanpassen totdat hij bij ieder geweest interieur aansluit. Dat maakt deze stoelenserie toegankelijk en tijdloos.

Meer nieuws van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website