logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Home / Nieuws / Nieuw project: Dunas de Barbate Resort

Nieuw project: Dunas de Barbate Resort

Article Image 0
Article Image 1
Article Image 2
arrow2.svg
arrow2.svg


Langs de zonovergoten Costa de la Luz in het zuiden van Spanje, wat letterlijk "kust van het licht" betekent, kun je ontsnappen aan de alledaagse drukte. In het pittoreske vissersstadje Barbate kun je genieten van de zee en het strand, slenteren over de boulevard met tal van gezellige bars en restaurants, wandelen en fietsen in de ongerepte natuur, of je wagen aan wind- en kitesurfen, en nog veel meer. Het Dunas de Barbate Resort is de gedroomde locatie voor een ontspannen vakantie en wordt daarom beschouwd als dé 'place to be'!

 

163 appartementen

 

Dunas de Barbate Resort biedt 163 splinternieuwe vierpersoonsappartementen, waar luxe en comfort centraal staan. Met een frontaal uitzicht op de zee, zicht op het zwembad of een zijdelings zeezicht, genieten gasten van een prachtig verblijf doordrenkt van weelde. Alle appartementen zijn eigentijds ingericht en voorzien van een eigen keuken, ruime en luxueuze badkamers met douches, en zonnige privéterrassen. Voor wie wat meer levendigheid zoekt, biedt de rooftop bar en het restaurant een schitterend uitzicht op de betoverende baai.


Optimaal genieten

 

Het is aan Vervoort Meubelen om deze appartementen en de gastvrijheid op het dakterras van op maat gemaakte inrichtingen te voorzien. We richten de slaapkamers, terrassen, woonkamers en keukens smaakvol in, zodat gasten optimaal van hun verblijf kunnen genieten in een aangename omgeving. Wij streven ernaar om hun ervaring onvergetelijk te maken.•

Morgen Internet - Zorgeloos website